Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=priroda-hory-a-pratele/frydlantska-pivni-sestnactka-30.4.2016  •  Vydáno: 3.5.2016 20:13  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Frýdlantská pivní šestnáctka 30. 4. 2016

Frýdlantská pivní šestnáctka  30. 4. 2016Již jedenáctý ročník pivní šestnáctky se konal v sobotu 30. 4. 2016, v předvečer prvního máje, takže děvčata patřičně ustrojená. Úžasný závod s úžasnou atmosférou a perfektními lidmi.

Zápis a losování dvojic
Start
Na trati
V cíli závodu
Vyhlášení vítězů

Již jedenáctý ročník pivní šestnáctky se konal v sobotu 30. 4. 2016, v předvečer prvního máje, takže děvčata patřičně ustrojená. Úžasný závod s úžasnou atmosférou a perfektními lidmi. Jen v krákosti, v čem spočívají pravidla. Do závodu se s předstihem přihlásí dvojice, muž a žena. A  aby to prestižáci neměli jednoduché a nemohli kalkulovat s vítězstvím, teprve před startem se rozlosuje, kdo s kým poběží. Takže rozhoduje náhoda. Jednotlivé dvojice musí asi na šesti až osmi kilometrové trati absolvovat několik kontrol, na kterých každý z dvojice vypije malé pivo. Takže dohromady jich dvojice vypije šetnáct. První na startu a poslední v cíli. Až po vypití piva v kontrole, může dvojice pokračovat společně dál v závodu. Nesmí se jet ani na kole ani vozem a jediné, co je dovoleno, je že muž může pomoci s pivem partnerce a někdy i naopak. Legrace a perfektní nálada od začátku až do konce. Už se těším na příště.