Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2018/enduro-cup-stred-lovcica-15.9.2018  •  Vydáno: 12.5.2019 9:17  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Enduro cup stred - Lovčica 15. 9. 2018

Enduro cup stred - Lovčica 15. 9. 2018Jestliže na začátku sezóny byla v tomto seriálu účast závodníků veliká, na konci sezóny je tomu přesně naopak. Proto pořadatel volil závody časově úspornější a mnoho kategorií spojil, ikdyž výsledky hodnoti u každé zvlášť.

1. skupina    
 
2. skupina 1. start
2. skupina 2. start
Třída "Klasik"
Vyhlášení vítězů  
Jestliže na začátku sezóny byla v tomto seriálu účast závodníků veliká, na konci sezóny je tomu přesně naopak. Proto pořadatel volil závody časově úspornější a mnoho kategorií spojil, ikdyž výsledky hodnoti u každé zvlášť.

Proto jsem fotky rozdělil do skupin, podle toho, jak závodníci startovali. V první skupině jsou kategorie"Mladší děti, Starší děti, Dívky a Pit biky". Zde startovala i třída "Klasik", ty jsem ale dal do skupiny zvlášť. Oba starty těchto tříd jsou v první skupině. Ve druhé skupině startovaly třídy "Amatéři, Hobby, Veteráni a Třída Profi" Vzhledem k tomu, že fotek je více, je každý start ve zvláštní skupině. Ti, kdo nepřijeli mohou jen litovat. Byly to nádherné závody na ideálním podkladu, za krásného počasí.