Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2018/enduro-cup-stred-kopernica-20.10.2018  •  Vydáno: 12.5.2019 9:18  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Enduro cup stred - Kopernica 20. 10. 2018

Enduro cup stred - Kopernica 20. 10. 2018Nový byl v Kopernici výjezd, který potrápil i jen trošku slabší jezdce. Bylo zajímavé sledovat, jak mnozí nahoru vyletěli, jako by o kopci ani nevěděli a jiní měli problém dokončit zaváděcí kolo.

1. skupina    
 
Třída Klasik
2. skupina 1. start
2. skupina 2. start
         Vyhlášení vítězů závodu i  celého seriálu
Úplně stejné to, co jsem psal při závodech v Lovčici: Jestliže na začátku sezóny byla v tomto seriálu účast závodníků veliká, na konci sezóny je tomu přesně naopak. Proto pořadatel volil závody časově úspornější a mnoho kategorií spojil, ikdyž výsledky hodnoti u každé zvlášť.

Nový byl v Kopernici výjezd, který potrápil i jen trošku slabší jezdce. Bylo zajímavé sledovat, jak mnozí nahoru vyletěli, jako by o kopci ani nevěděli a jiní měli problém dokončit zaváděcí kolo. Okruh byl celkově kratší, skládající se ze spodního motokrosu a právě kusu lesa z již výše zmíněným výjezdem. Obě části spojoval známý potok, tak typický pro tento okruh. Počasí, jako vždy letos, skvělé. Vyhlášení vítězů bylo dvoji. Jednak vyhlášení tohoto závodu a pak vyhlášení výsledků celého seriálu.