Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=enduro-a-cross-country/trenink-motokros-dolni-benesov-17.11.2020  •  Vydáno: 19.11.2020 18:54  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Trénink motokros - Dolní Benešov 17. 11. 2020

Trénink motokros - Dolní Benešov 17. 11. 2020Zatímco někteří byli o svátku 17. listopadu protestovat kdoví proti čemu, nebo byli na horách, či se jen pelešili na gaučích, my věrní motorkáři jsme slavili, jak taky jinak, na motorkách. Sjeli jsme se za nádherného počasí do MX parku Dolní Benešov.

První část    
 
Druhá část
Třetí část
Na dětské trati

Zatímco někteří byli o svátku 17. listopadu protestovat kdoví proti čemu, nebo byli na horách, či se jen pelešili na gaučích, my věrní motorkáři jsme slavili, jak taky jinak, na motorkách. Sjeli jsme se za nádherného počasí do MX parku Dolní Benešov. Závodníků spousta, většinou pro mně neznámých. Ale přijelo i pár známých es. Už jen na kole přijel Pepík Kulhavý a po delší době se s Petrem bouřlivě vítali. Dalším dobrým známým byl Lukáš Holub známý z endura Čech, Slovenska i světa. Zde s číslem 159. A zapomenout nesmím na Romana Krejčího zvaného "Křečák", kterého budeme moci opět povzbuzovat na letošním Dakaru. Poznáte jej na fotkách podle čísla 150. Jezdil i starší syn David. Ale málo, věnoval se dětem. Pozornost jsem musel věnovat i vnučkám, které proháněly své stroje na dětské trati. Prostě, jezdí celá rodina.