Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=enduro-a-cross-country/czechbikers-motobesip-restart-2022-23.4.2022  •  Vydáno: 26.4.2022 16:14  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Czechbikers Motobesip Restart 2022 - 23.4.2022

Czechbikers Motobesip Restart 2022 - 23.4.2022Už po sedmnácté pořádala parta z otrokovického klubu CZECHBIKERS jarní restart, nebo-li zahájení sezóny. Sraz účastníků se konal tradičně na parkovišti před Continentalem v Otrokovicích.

Příjezd účastníků    
 
Přehlídka modelů PSI Hubík
Stunt riders Peschel brothers
Vyjížďka, 1. část - Otrokovice
Vyjížďka, 2. část - Hulín Vyjížďka, 3. část - Holešov  
 

Už po sedmnácté pořádala parta z otrokovického klubu CZECHBIKERS jarní restart, nebo-li zahájení sezóny. Sraz účastníků se konal tradičně na parkovišti před Continentalem v Otrokovicích. Po zahajovacím programu, jimž byla prezentace účastníků, přehlídka modelů známé a populární firmy šijící oblečení pro motorkáře PSI-HUBÍK a nakonec vystoupení Stunt ridingové skupiny Speciál Peschel Brothers. Jejich vystoupení všem přítomným bralo dech. Pak asi okolo dvanácté vyrazili motorkáři za doprovodu policie na tradiční vyjížďku. Ta vedla z Otrokovic na Uherské Hradiště, pak přes buchlovské kopce do Zdounek, na Kroměříž, přes Hulín nakonec do Holešova. Tam byl závěrečný program.