Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=enduro-a-cross-country/pasecky-silvestrovsky-motokros-zlin-31.12.2022  •  Vydáno: 5.1.2023 16:30  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Pasecký silvestrovský motokros - Zlín 31. 12. 2022

Pasecký silvestrovský motokros - Zlín 31. 12. 2022Kam jinam na Silvestra, než na motorky. A na zlínských Pasekách se motokros jezdí pravidelně. Samozřejmě sranda akce, kterou však zúčastnění závodníci berou smrtelně vážně. Jezdí se jak na motorkách, tak i na čtyřkolkách.

První část    
 
Druhá část
Třetí část

Kam jinam na Silvestra, než na motorky. A na zlínských Pasekách se motokros jezdí pravidelně. Samozřejmě sranda akce, kterou však zúčastnění závodníci berou smrtelně vážně. Jezdí se jak na motorkách, tak i na čtyřkolkách. Různých kategorií spousta, že jsem se je ani nesnažil pochopit. Krom motorek a čtyřkolek bylo ještě od oka poznat, zda se jedná o dětského závodníka, či závodnici (těch byla spousta včetně mých dvou vnuček) a nebo o dospělého. Jezdilo se od desíti do dvou, kdy už toho měli všichni, jak se říká, plné zuby. Počasí přálo, ikdyž z rána sprchlo, ale později i vysvitlo sluníčko. Řekl bych nádherný motoristický Silvestr.